skip to Main Content
Contact: +8801709-814221, +8802 55087105, Mail: info@ntclbd.com
National Testing Calibration & Inspection LTD (NTCL)

Tidigare veckan gren mi ett kommenta ifall hurs mig haft fa svart darfor att koppla dejting

Tidigare veckan gren mi ett kommenta ifall hurs mig haft fa svart darfor att koppla dejting

Darfor skulle mig aldrig stamm en gosse saso vill traffas alltfor ofta!

Sjalv ager alltsa kortfattat mycket en fullstandigt egendomlig tankesatt jamfort tillsamman massor andra men mi later inte detta avskracka mej. Ehuru sjalv formodligen skrammer bort flera killar vi att bryta mot dom oskrivna reglerna, antaga sjalv att det isafall ar ett omen villig att vi icke matcha tillsammans. Personligen titta sjalv ocksa det sasom bra forsavitt en kille befinner si olik. Ett gang varenda sjalv till exempe pa dejt med nago kille saso gallande forsta dejten borjade be om nagot mig forsavit mina framtidsplaner nar det gallde manniskobarn. Sjalv tyckte att det varje finemang att han ville ha koll.

Nar det galler min tycke bruten killar, har mig markt att mi vanligtvis soker fullkomligt andra egenskaper hos killar an underben manga andra flickor gor och jag age vanligtvis nagon alldeles annan tycke ann de (absolut behover ick detta innehav nagonting tillsamman grimas asperger att foreta). Skada flertal andra vill aga killar sasom passar in i saken da odl kallade ”normen”, dvs killar saso flyttat hemifran nar dom befinner sig ovan 25, icke befinner sig avhangig sin mamma, saso age e valbetalt syssla samt som ick befinner si psykiskt svaga kungen nagot takti. Allena bryr mig ja icke om do ovannamnda sakerna overhuvudtaget. Jag bryr jag ej ett dugg forsavit killen befinner si socialbidragstagare, bor hemma hos sin morsan trots att han befinner si slut 40 eller forsavit han befinner sig emotionell samt mentalt matt.

Forstaelse befinner si troligen saken da egenskapen saso ar allra viktigast pro mig nar jag soker nagon partner!

Det sasom sjalv a andra sida bryr ja jatte- ifall befinner sig att han befinner si sjyst sam artig, delar dit varderingar saso mig, ager jatte- medkansla, bryr sig forsavit de fattiga och svaga inom varlden, respekterar samtliga persone osv. Omedelbart darefte tror mi att det var grimas exmans enorma empatiformaga saso gjorde att jag foll stav honom inom inledningsvis. Han brann synnerligen darfor att hjalpa andra folk samt brydde sig forsavit samtliga andra.

Det saso sjalv idelige tycker befinner si komplicerat i seriosa forhallanden befinner si att mig ofta definierar ett affar villig e fullkomligt annat satt an massa andra manniskor. Det som befinner sig svar pro jag ar t ex dett med hurdan mycket herre bor pricka sin kompanjon. Sjalv age evigt varit nago indivi saso behover extremt kopiost ensamtid, vilket inte alla killar begriper. For ja skulle det finnas optimalt att traffas en stig i veckan, alternativt at sam tillsamman mirakel somlig perioder ett par ganger i manaden. Helst vill sjalv ick att herre amna slafa slut hos varandra alls inte me sjalv anser att det befinner sig enklast att hanga pa dagtid och efterat kan bada fara bo mot sig.

Skulle mi tarva umgas oftare an hur sa sjalv id, finns risken att jag snar promenera in ino vaggen. Sjalv inneha ju ick odla jattemycket uthallighet och som aspergare har mi en varför är kvinnor i kambodja så vackra? valdigt aterhamtningsbehov. Denna aterhamtningstid ar uppemot identiska nodvandig stav mitt psykiska valbefinnande sasom foder och somn. Pro mig age det inte ett skvatt med kanslor alternativt karlek att foreta hurdan idelige kar traffa. Jag alskar min mamma aven, andock sjalv behover icke traffa henne oavbrutet pro det.

Det befinner si nog svang forut oss aspergare att det finns flicko som ager Aspergers syndrom sam som resonerar sasom ni astadkommer Paula. Otrohe enbart att det gar format 3 killar tillsamman Aspergers syndrom villi var flicka sasom age Asperger. Inom kort kan herre stadse diskutera om det ar darfor att diagnoskriterierna befinner sig konstuerade tillsamman killar som schablon eller om det befinner si sasom Simon Baron-Cohen ager sagt att autism befinner sig ett ytterst mall itu ”manlig hjarna” alternativt nagonting mittemellan.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
Translate »